Portfolio

Krijg een indruk van de mogelijkheden.

Als strategisch partner combineer ik design, techniek en marketing.
De groei van jouw bedrijf staat altijd centraal en vormt de basis voor waar we mee aan de slag gaan.

Teddy Roorda

Teddy is een lactatiekundige en helpt moeders en zorgprofessionals bij de borstvoeding. Samen creëerden we een webomgeving met online cursus, digitale agenda en een online identiteit die mooi bij Teddy past.  
www.teddyroorda.nl

Rodenburgers

Rodenburgers heeft een mooi concept met premium Italiaanse catering. Samen vonden we een stijl die past bij de doelgroep en de kwaliteit. Een website, gericht op het aantrekken van leads, was het resultaat.
www.rodenburgers.nl

De Harmonie

Harmen, startende ondernemer in de horeca, had een website nodig voor zijn nieuwe restaurant. Hoge kwaliteit en bijpassende sfeer waren belangrijke eigenschappen. Daarnaast heb ik een integratie met het reserveringssysteem gemaakt en werken we nu aan het meertalig maken van de website. 
www.deharmoniealmere.nl

eric kooijman webdesign - portfolio 1

Growing Music

Growing Music, het muziekfestival met diverse muziekstijlen, wilde een compleet nieuwe huisstijl en website. Samen met een illustrator maakte ik de huisstijl en ik maakte een complete website. 
www.growingmusic.nl

Kwekerij De Arend

Een plantencatalogus waar klanten zelf hun lijst kunnen samenstellen voordat ze naar de kwekerij komen. Dat was één van de belangrijkste toepassingen van dit project. Verder vooral een goede impressie van de kwekerij en haar eigenaresse.
www.kwekerijdearend.nl

Amanda Visch Mens- en Organisatieontwikkeling

Amanda wilde een website die past bij wie zij als persoon is. Met kleine details en mooie kleurstelling kwamen we tot een ontwerp dat écht bij Amanda past.  https://amandavisch.nl/

Wil je een keer vrijblijvend sparren?