Over Eric

Op m’n 18e begon ik bij de politie als agent. 10 jaar lang probeerde ik de wereld een beetje veiliger en leuker te maken. Na een studie ontwikkelde ik me binnen de politie tot strategisch adviseur. 

Ondernemerschap en creativiteit waren elementen die ik al langer miste binnen mijn werk. En daarom was ik ernaast veel bezig met webdesign en online marketing. In 2022 nam ik het besluit om na 21 jaar volledig te stoppen bij de politie om me te kunnen richten op webdesign en online marketing. 

Strategie is dus niet nieuw voor mij en is ook altijd de basis voor als we een samenwerking aangaan. Dat maakt dat we ergens naartoe kunnen werken en op die manier veel effectiever zijn.

Wil je mijn verhaal horen? Ik was te gast in de podcast Digitale Chaos:

Ik woon met mijn vrouw Renee en mijn drie dochters in het fantastische (ja écht!) Almere Oosterwold. Deze vernieuwende wijk voelt als een dorp en ik maakte er ook een website voor: Oosterwold.info.

Ik ben verder actief voor de Oosterwoldschool Sofia, een staatsvrije school die we met een grote groep ouders mogelijk maken en waar gewerkt wordt vanuit liefde, vertrouwen, ondernemerschap en verbinding met de aarde.

Verder hou ik van yoga, krentenbollen, M.C. Escher, ginger beer, kamperen, stroopwafels en grasmaaien. Eén van mijn grootste passies is landkaarten, plattegronden, atlassen. Dat vormt ook de inspiratiebron voor de bewoordingen die ik kies in mijn werk omdat het ‘in kaart brengen’ en ‘reizen’ veel overeenkomsten heeft met hoe ik met mijn klanten werk.